Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i sycąca zupa
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 88
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 19
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 56
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 206
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 88
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 19
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 56
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 206
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić. Do garnka wlać wodę około 1,5 litra, zagotować. Do wody przerzucić cebulę z olejem, wrzucić szpinak i gotować przez 15 minut. Później wrzucić groszek zielony gotować jeszcze 10 minut. Doprawić do smaku.
Osobno ugotować jaja na twardo.
Gdy zupa będzie chłodniejsza zmiksować blenderem. Na koniec wlać mleko lub śmietankę i zagotować. Podawać z jajem i groszkiem ptysiowym, najlepszym z Lidla. Smacznego