Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,delikatne miesko z grzybkami
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 75
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 222
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 134
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 75
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 222
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 134
Składniki
Krolika nacieramy sola,pieprzem i vegeta,przekladamy do glebokiej brytfanny i dodajemy maslo.Pieczemy na malym ogniu ok 1h czesto podlewajac.
W osobnym garnku gotujemy bulion z cebula,czosnkiem oraz grzybami.Dodajemy smietanke.
Gdy krolik juz zmieknie.zalewamy go bulionem ze smietana i wszystkimi skladnikami.Gotujemy jeszcze przez chwile.
Krolika podajemy z pieczywem lub mlodymi kartofelkami z wody.Smacznego