Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, miękkie i smaczne.
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 77
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 181
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 225
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 77
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 181
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 225
Składniki
Mięso namoczyć na noc z dodatkiem octu.
Przed pieczeniem mięso posolić i przyprawić pieprzem mielonym.
Ułożyć na blaszce i przykryć skórkami słoniny.
Dodać listek laurowy, ziele angielskie i pieprz w ziarkach.
Piec aż mięso będzie miękkie, przed końcem pieczenia dodać pokrojoną cebule i czosnek.