Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można wykorzystać do sosów, sałatek, kanapek, serków czy też do swojskiego paprykarza, kto co wymyśli ;)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 25
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 753
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1182
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 25
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 753
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1182
Składniki
Paprykę oczyścić, cebulę obrać. Przygotowana paprykę, papryczki i cebulę zmielić w maszynce do mięsa. Przełożyć do garnka dodać olej, ocet, przyprawić do smaku sola i pieprzem gotować na średnim ogniu ok 40 minut. Przełożyć do słoiczków i pasteryzować 15 minut.