Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 180
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 215
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 180
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 215
Składniki
1. Podziel arbuza i odkroj to zielone. 2. Usun pestki 3. Zmiksuj arbuza z sokiem limetkowym, kostkami lodu i cukrem pudrem. Musi z tego powstac przecier. 4. Nalej tak duzo wody zeby przecier zrobil sie rzadki. 5. Nalej picie do szklanek i ozdob szklanke listkami miety.