Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre mięsko jako dodatek do obiadu. Można też wykorzystać jako wędlinkę do chlebka na zimno.
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 64
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 286
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 1030
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 64
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 286
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 1030
Składniki
Umyć dwie kulki mięsa, osuszyć i włożyć do naczynia ceramicznego. Oprószyć przyprawą Kucharek, pieprzem i solą.
Posmarować mięso melasą z granatem.
Wlać czerwone wino, wstawić do lodówki i dobrze schłodzić
Obficie oprószyć majerankiem.
Obrać ząbki czosnku i położyć na mięsie. Dodać kawałki masła.
Posypać suszoną żurawiną.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni C i piec przez 1 godz. 20 minut.
Smacznego !