Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało popularne w Polsce a naprawdę godne polecenia
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 79
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 123
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 36
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4528
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 79
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 123
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 36
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4528
Składniki
Kasztany kładziemy płaską częścią do dołu i nacinamy po krzyżu górną część
Przekładamy kasztany np na patelnię i zalewamy wrzątkiem. Obracamy kasztany tak żeby nacięcie było skierowane ku dołowi. Zostawiamy na ok 10-15 minut.
Odcedzamy kasztany i układamy na blasze do pieczenia, płaską stroną do dołu. Blachę wkładamy do piekarnika rozgrzanego do ok 180''C i zostawiamy na ok 15 minut.
SMACZNEGO