Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z podanych proporcji wychodzi 12 placuszków.
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 438
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23649
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 107
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 438
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23649
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 107
Składniki
Ryż "rozdrobnić" widelcem, aby miał konsystencję sypką. Jajka wymieszać ze stevią, dodać pozostałe składniki wraz z ryżem. Wymieszać do połączenia. Smażyć na patelni z obu stron pod przykryciem, wtedy nie trzeba używać oleju (wystarczy przed pierwszym nałożeniem ciasta lekko posmarować patelnię).