Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O! Ten przepis musi wpaść w twoje ręce :))
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4439
Szybka i smaczna
Odsłon: 281
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 148
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 316
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 511
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4439
Szybka i smaczna
Odsłon: 281
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 148
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 316
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 511
Składniki
Maliny gotujemy pod pokryciem z syropem z agawy, aż owoce się rozgotują. Owocową pulpę przelewamy przez sitko. Do odcedzonego soku dodajemy 2 czubate łyzeczki pektyny. Pulpę i sok miksujemy ręcznym blenderem. Gotujemy około 5 minut. Przelewamy do foremek silikonowych ( takich jak do robienia lodów ) delikatnie wysmarowanym olejem. Wstawiamy do lodówki na 2 godziny, aż żelki stężeją