Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 71
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 38
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 83
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 83
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 59
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 71
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 38
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 83
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 83
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 59
Składniki
Mięso opłukać , osuszyć ręcznikiem papierowym .Sznycle ułóż na desce, przykryj folią spożywczą i lekko rozbij tłuczkiem . Usuń folię , mięso porósz solą i pieprzem i ziolami prowansalskimi.
Na każdym sznyclu połóż plasterek boczku i po kilka listków szałwi .Zwiń , zepnij wykałaczką.Usmaż na oleju , często obracając .
Roladki zdejmij z patelni , trzymaj w cieple.Pieczarki oczyść , pokrój na drobno, podduśna tłuszczu ze smażenia mięsa .Wlej sos pieczeniowy, zagotuj. Gotowe roladki ułóż na półmisku , polej sosem , ew. udekoruj.