Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 74
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 74
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Składniki
sprawic ryby,dobrze umyć
cebule pokroic w piórka
ryby posypac kucharkiem ,pieprzem,sola ,dodac cebulę i gałązki kopru
odstawić do lodówki na 2-3 godziny
ryby otoczyc w mące i smazyc na złoty kolor
świetne sa z duszonymi ziemniakami z marchewka ale dobrze smakuja z pomidorami i cebulką.