Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 100
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1279
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 100
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1279
Składniki
Sparzyć i obrać migdały.Zagotować wodę i rozpuścic w niej cukier. Po ostudzeniu przelać do miski i dodać 200 g wiórków kokosowych, mleko w proszku, masło i drobniutko pokruszone wafle.Dokładnie wymieszć składniki (najlepiej mikserem) i odstawić do lodówki na ok.30-40 min. gdy masa stężeje wyjąć z lodówki i formować kuleczki wkładając do środka każdej migdała. Obtaczać w reszcie wiórków kokosowych