Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 708
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 130
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 633
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 215
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 708
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 130
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 633
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 215
Składniki
Składniki na ciasto zagnieść, włożyć do lodówki na godzinę.Masa serowa: jabłka obrać, pokroić w kostkę, zasypać połową cukru,poddusić 15 min., a następnie ostudzić.Żółtka utrzeć z pozostałym cukrem,połączyć z trzykrotnie zmielonym serem,utrzeć,białka ubić i sera,dodać do sera, wymieszać,jabłka połączyć z serem,dodać sparzone rodzynki i mąkę ziemniaczaną. W wyłożonej pergaminem tortownicy ułożyć ciasto kruche i i masę, piec w temp.200 stopni przez około 50 min.