Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas zacząć robić przetwory na zimę.Cukinia, ogórki, marchewka i cebula. Sałatka idealna jako dodatek do obiadów. Polecam
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 360
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1459
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 951
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 104
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 84
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 360
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1459
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 951
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 104
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 84
Składniki
Ogórki, cukinię, cebulę i marchewkę poszatkować i posolić. Włożyć do dużej miski i odstawić na 2 godziny.
Do dużego garnka wlać olej, ocet, dodać cukier, sól, natkę pietruszki i pieprz. Dodać odciśnięte z soku warzywa (ogórki,marchewkę, cukinię i cebulę). Gotować około 15 minut. Gorące przekładać do słoików. Pasteryzować 15 minut.