Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 118
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 801
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 700
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1693
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 594
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 118
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 801
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 700
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1693
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 594
Składniki
Śledzie kroimy w paseczki, podobnie jak pozostałe składniki sałatki. Układamy wszystko w szklanej salaterce, posypujemy orzechami i polewamy sosem majonezowo-śmietanowym. Dekorujemy pietruszką, paskami papryki i plasterkami jajka