Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 673
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 69
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 182
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 673
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 69
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 182
Składniki
Kaszę wsypujemy do miski. Zalewamy szklanką wrzące wody, przykrywamy i pozostawiamy do wchłonięcia się płynu.
W tym czasie kroimy ogórki i jajka w kostkę, dodajemy do nich tuńczyka odsączonego z zalewy.
Do pozostałych składników przekładamy kaszę, dodajemy majonez z pesto, przyprawiamy świeżo mielonym pieprzem. Całość dokładnie mieszamy.