Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie tuńczyka, orzeszków i chrupiącej sałaty. Sałatka doskonała na śniadanie lub lunch.
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 131
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 36
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 38
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 70
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4555
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 131
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 36
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 38
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 70
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4555
Składniki
Upraż orzeszki piniowe na patelni, w międzyczasie umyj i osusz liście sałaty. Porwij ją na mniejsze kawałki i włóż do miski.
Do miski włóż pół puszki tuńczyka, orzeszki piniowe. Pokrój połowę cebulki w piórka, pokrusz fetę i również umieść w misce. Następnie polej sałatkę dwoma łyżeczkami oliwy z oliwek oraz łyżeczką oleju sezamowego.
Do sałatki polecam przygotowanie również pieczywa tostowego z masłem lub zgodnie ze swoim upodobaniem.