Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale smakuje z pieczywem tostowym, ale sprawdza się również jako dodatek do mięs.
Czy wiesz, że delikatne, prawdziwie kruche rogaliki upieczesz nie z ciasta kr...
Odsłon: 1521
Sałatka idealna na pudełkowy posiłek do pracy. Orzechowa rukola świetnie komp...
Odsłon: 9
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 1817
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 242
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4167
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 460
Czy wiesz, że delikatne, prawdziwie kruche rogaliki upieczesz nie z ciasta kr...
Odsłon: 1521
Sałatka idealna na pudełkowy posiłek do pracy. Orzechowa rukola świetnie komp...
Odsłon: 9
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 1817
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 242
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4167
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 460
Składniki
Pomidorki kroimy na połówki, cebulę w drobną kosteczkę, czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Mieszamy oliwę z octem winnym, dodajemy czosnek, całość mieszamy. Obieramy awokado, kroimy w półplasterki, skrapiamy sosem. Awokado łączymy z pozostałymi składnikami. Doprawiamy solą i pieprzem. Sałatka może być ułożona warstwowo, albo można pomieszać ze sobą wszystkie składniki.
Smacznego.