Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , chrupiąca przekąska, która może również być podana jako przystawka dla każdego gościa na osobnym talerzyku.
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 331
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23625
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 85
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 331
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23625
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 85
Składniki
Cukinię kroimy w cieniutkie wstążki Orzechy rumienimy na suchej patelni, odkładamy na bok Na tej samej patelni przyrumieniamy szynkę, wykładamy ją na talerz Ponownie na tej samej patelni krótko przyrumieniamy partiami cukinię, wykładamy na talerz z szynką układając fantazyjnie Z musztardy i oliwy ucieramy sos winegret, powinien mieć konsystencję majonezu. Nie dodajemy soli ani cukru ponieważ szynka i jest wystarczająco słona a ser słono-słodki Układamy sos punktowo na sałatce Dekorujemy gorgonzolą i orzechami Smacznego...