Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa w przygotowaniu, dobra na zime do obiadku :)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 296
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 146
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 506
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 296
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 146
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 506
Składniki
Zalewa: 1/2 litra wody, 1 łyżeczka kminku, 30 dag cukru, 1 szk octu
kapuste posolić i odstawić na ok. 1 godzine. Następnie połączyć kapuste z burakami, dokładnie wymieszać, włożyć do słoików i zalać zalewą, pasteryzować ok. 15 min.