Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1625
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 139
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1625
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 139
Składniki
Ugotuj i ostudz makaron.Umyte pomidory pokroj na male czastki(lub pomidorki koktajlowe na polowki).Awokado obrac,pokroic w paski skropic sokiem z cytryny. Mozzarellę pokrój na cienkie półplasterki.Wymieszaj sos(oliwa,ocet,musztarda).mozna dodac bazylie! Makaron wymieszaj z przyprawami i polowa sosu.Ułóż na polmisku plastry mozzarelli, awokado i pomidory, w środku ułóż makaron. Polej całość resztą sosu. Enjoy!