Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i smaczna na każdą okazję
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 77
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7170
Polecam.
Odsłon: 1712
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 77
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7170
Polecam.
Odsłon: 1712
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Składniki
Marchew gotujemy około 15 min., tak tylko żeby zmiękła, ścieramy na tarce (grube oczka).
Cebule kroimy w talarki zalewamy zalewą i gotujemy 8-10 min., po ugotowaniu pozostawić w zalewie to wystygnięcia, następnie odcedzamy.
Marchew, cebule, jajka (też trzemy na tarce z grubymi oczkami) wymieszać dodać śmietanę, musztardę, przyprawy.