Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, zdrowa, dietetyczna... pyszna na ciepło i zimno!
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 49
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 42
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 127
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 49
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 42
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 127
Składniki
Pieczarki oczyszczam. Na patelni rozgrzewam oliwę i smażę około 7 minut. Przyprawiam do smaku. Botwinkę myję i kroję na spore kawałki. Zalewam wrzątkiem i pozostawiam na 5 minut pod przykryciem. Odcedzam, dodaję do pieczarek i duszę do odparowania nadmiaru wody. Posypuję migdałami i ziarnami.