Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 30
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje...
Odsłon: 48
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 79
Szybka i smaczna
Odsłon: 470
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 30
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje...
Odsłon: 48
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 79
Szybka i smaczna
Odsłon: 470
Składniki
Kupiłam mix sałat z rukolą. Do sałatki użyłam 100 g sałat. Pół małej, czerwonej cebuli pokroiłam w cienkie półtalarki. Pomarańczę okroiłam ze skórki. Z obranego owocu wykroiłam cząstki pomarańczy bez błonek. Każdą z cząstek przekroiłam na pół. Grubo posiekałam włoskie orzechy. Składniki ułożyłam luźno w salaterce. Czas na dressing: 3 łyżki oliwy, 1 łyżkę płynnego miodu, 1 łyżeczkę musztardy i szczyptę soli wymieszałam i polałam sałatkę.