Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 180
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 215
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 180
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 215
Składniki
obraćseler.Ugotować w osolonej wodzie -około 15-20minut.Pokroić go na plastry szerokości 3-4milimetry.Między dwa plastry włożyć plaster sera żółtego .Obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce i obsmażyć z obu stron na złoty kolor .Na wierzchu polać keczupam.Smacznego.