Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 216
Polecam.
Odsłon: 2241
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 129
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 395
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 78
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 216
Polecam.
Odsłon: 2241
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 129
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 395
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 78
Składniki
cebule pokroić drobno i sparzyć ,ogórki pokroić drobno , śmietanę wymieszać z majonezem , śledzie pokroić w dzwonki wymieszać z ogórkiem i cebulą popieprzyć do smaku i odstawić na 2 godziny