Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak cebuli i jabłka nadaja temu daniu sekret .
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 678
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 678
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Pokroj śledzie w paski,wrzuć do miski,obierz jabłka,obmyj pozniej pokrój w kawalki okolo 0,5cm.wrzuć do miski,następnie porój cebule w kostke,wrzuć do miski pozniej wlej smietane dokładnie wymieszaj wszystkie składniki,dodaj po swojemu sól i pieprz.