Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne do pizzy i spaghetti a nawet do ryżu
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 718
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 88
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 193
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 718
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 88
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 193
Składniki
Jabłka i cebulę obrać i pokroić. Dodać wyczyszczoną i pokrojoną paprykę. Pomidory też pokroić, te składniki dusić pod przykryciem 40 minut, dodać pozostałe składniki i gotować 10 minut.Wyjąć liść laurowy zmiksować.Gorący sos wkładać do słoików i odwracać do góry dnem.