Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos doskonale nadaje się do potraw z ziemniaków takich jak puree, placki ziemniaczane czy placek po węgiersku, ale nada się również np. do naleśników czy krokietów z mięsem.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1714
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 238
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1714
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 238
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i dusić na patelni lub w rondlu aż zmięknie, Następnie dolać wodę, dodać kostkę rosołową i dorzucić musztardę wymieszaną ze śmietaną, dodać przyprawy i chwilę jeszcze pogotować.
Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Przed duszeniem cebuli, można ją trochę najpierw podsmażyć na niewielkiej ilości smalcu - sos będzie wtedy smaczniejszy. Najlepiej użyć musztardy sarepskiej ostrej ewentualnie rosyjskiej. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się podawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)