Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek na słodko,świetny do pieczywa na śniadanie lub kolację
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 319
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 25
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 319
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 25
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)
Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)