Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzący z Książki z Przepisami Programu Edukacyjnego "Żyj smacznie i zdrowo"
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 283
Polecam.
Odsłon: 776
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2433
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 283
Polecam.
Odsłon: 776
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2433
Składniki
Jajko dokładnie wymieszaj z mlekiem i cukrem.
Zamocz kromki chałki z obydwu stron w przygotowanej masie jajecznej.
Układaj je na rozgrzanej patelni z rozpuszczonym masłem, smaż na złoty kolor z obydwu stron. Tak usmażone tosty, posmaruj dżemem truskawkowym.