Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Mieso wolowe podsmazamy z kazdej strony.Wkladamy do garnka i zalewamy bulionem,lisciem laurowym i reszta przypraw.Gotujemy az mieso zmieknie.Dodajemy ziemniaki pokrojone w kostke.Na patelni blanszujemy pieczarki.pora ,czerwona papryke(kroimy w kostke)oraz czosnek.Wrzucamy wszystko do kociolka.Gotyjemy przez 10min.Po tym czasie dodajemy pomidory,fasolke groszek,koncentrat pomidorowy.Doprawiamy sosem tabasco,sola i pieprzem.smacznego;-)