Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gwarantowany sukces kulinarny
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 22
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 22
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Pokrój wołowinę na paski. Przekrój oliwki na pół. Obierz i posiekaj szalotkę oraz imbir. Podsmaż szalotkę i imbir na oliwie z oliwek, następnie dodaj mięso i dobrze wymieszaj. Pozostaw na ogniu jeszcze przez 2 minuty. Następnie dodaj oliwki i dopraw do smaku pieprzem i solą. Danie udekoruj listkami świeżej bazylii. Tak podana wołowina to prawdziwa perełka kuchni hiszpańskiej.