Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka dla miłośników cebuli, dobrze smakuje i jest sycąca.
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 419
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2264
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje...
Odsłon: 134
Pyszne pierogi z farszem zrobionym z mięsa wołowego, podane polane śmietaną i...
Odsłon: 148
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 419
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2264
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje...
Odsłon: 134
Pyszne pierogi z farszem zrobionym z mięsa wołowego, podane polane śmietaną i...
Odsłon: 148
Składniki
-cebule obieramy i kroimy w piórka -czosnek kroimy w kosteczkę -kiełbasę kroimy w kostkę -kostki rosołowe gotujemy w 5 litra wody razem z cebula i kiełbasa ok 30 min -następnie sporządzamy zasmażkę z margaryny i maki(margarynę topimy na malej patelni i dodajemy mąkę) -wlewamy zasmażkę do zupy i mieszamy na końcu dodajemy czosnek i doprawiamy do smaku sola,kucharkiem i pieprzem i gotujemy ok 5 min Podajemy z grzankami z chleba.Smacznego!!!!!!