Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,lekka i aksamitna zupa ze świeżych ogórków. Smak podkreśla posiekany koperek. Idealna w sezonie.
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 180
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 215
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 180
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 215
Składniki
Cebulę i por siekamy. Ogórki i seler obieramy i kroimy w kostkę. Warzywa dusimy na maśle ,zalewamy bulionem i dusimy na wolnym ogniu 20 min. W tym czasie ,ziemniaki obieramy ,kroimy w kostkę i gotujemy do miękkości w osobnym garnku. Ugotowane ogórki miksujemy ,dodajemy odsączone z wody ziemniaki i posiekany koperek. Do smaku doprawiamy solą ziołową i pieprzem.