Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam czosnek – zawsze staram się go przemycić do moich potraw. Dlatego obowiązkowo musi być w moim zestawie zupa czosnkowa. Przepisu na tą właściwą i jedyną szukałam długo. Aż w końcu jest – dopracowana i doskonała w każdym calu. I bardzo prosta w wykonaniu.
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 907
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 93
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 907
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 93
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, smażmy na maśle, dodajemy posiekany czosnek i jeszcze chwilę podsmażamy. Do gorącego bulionu dodajemy podsmażoną cebulę z czosnkiem i serki topione. Wszystko razem zagotowujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Miksujemy blenderem. Na talerz nalewamy zupę, wsypujemy grzanki i trochę żółtego tartego sera.