Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli masz ochotę na eksperymentowanie w kuchni z różnego rodzaju panierkami...
Odsłon: 186
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 97
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 759
Sałatka ze smażonym serem Halloumi, cieciorką i sosem z orientalną nutką. Jes...
Odsłon: 20
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 66
Jeżeli masz ochotę na eksperymentowanie w kuchni z różnego rodzaju panierkami...
Odsłon: 186
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 97
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 759
Sałatka ze smażonym serem Halloumi, cieciorką i sosem z orientalną nutką. Jes...
Odsłon: 20
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 66
Składniki
Porcję rosołową podzielic na części, zagotowac w osolonej wodzie, odszumowac. Do gotującego się wywaru dodac obraną cebulę, marchew pokrojoną w plastry, i cały korzeń pietruszki. Następnie dodac pieprz, ziele, liśc laurowy, gotowac.
W tym czasie zetrzec kiszone ogórki na grubej tarce do jarzyn. Dodac do gotującego się wywaru. Gotowac do miękkości ogórków.
Ziemniaki obrac, umyc, ugotowac w solonej wodzie.. Po ugotowaniu rozdrobnic.
Gdy wywar jest już gotowy, dodac śmietankę.
do miseczek nałożyc ziemniaczki, zalac zupą. Smacznego.