Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , najsmaczniejsza pomidorowa na żeberkach
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Do garnka wlewamy wodę ,wkładamy żeberka .liść laurowy ,ziele angielskie i gotujemy wywar (wywar gdy się wygotuje trzeba go uzupełnić do podanej obiętości ) w połowie gotowania wrzucamy warzywa i sypiemy ryż.Gotujemy aż ryż będzie miękki (20 minut)dodajemy koncentrat i wszystkie przyprawy Zupy nie zagęszczamy (ryż gotując w wywarze czyni zupę wystarczająco gęstą )można ,dodać śmietany ale to już według uznania