Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 59
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7152
Polecam.
Odsłon: 1666
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 59
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7152
Polecam.
Odsłon: 1666
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
obrane i umyte pieczarki pokroić i usmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu, to samo zrobić z porem i mięsem. Usmażone pieczarki, mięso i por wyłożyć do garnka, zalać wodą. Gdy się zagotuje, wrzucić serki, mieszać do momentu, gdy serki całkowicie się rozpuszczą (zabielą i zagęszczą zupę) Doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!!!