Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
POKROJONA NA CZTERY CZęśCI DELIKATNIE PODPIECZONA PIERś Z KURCZAKA PRZEłOżONA PLASTERKAMI śWIEżEGO POMIDORA I ZAPIECZONA POD PLASTERKIEM SERA MOZZARELLA.
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6808
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 77
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 311
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6808
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 77
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 311
Składniki
Pierś zamarynować I odstawić najlepiej na 24 godziny do lodówki, żeby mięso dobrze się przemaserowało. następnie odpiekamy delikatnie na różowawy kolor, kroimy na 4 części przekłdamy pomidorem i kładziemy plasterek mozzarelli, posypujemy suszonym pomidorem i zapiekamy 15 minut w piekarniku nagrzanym 220 C tuż przed podaniem. Życzę smacznego ;-)