Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 158
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 61
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 186
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 228
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 158
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 61
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 186
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 228
Składniki
Fenkuły umyłem ,przekroiłem na pół .wyciąłem kliny w kształcie trójkąta. Cebule obrałem ,posiekałem. Grzyby oczyściłem i pokroiłem. Cebule zeszkliłem na margarynie i dusiłem 5 min.Doprawiłem solą i pieprzem. Fenkuły podgotowałem w osolonej wodzie 5 min. Osączyłem i przełożyłem do natłuszczonej formy. Nafaszerowałem grzybami. Serek i mozzarelle roztopiłem z 200 ml wody. Zalałem zapiekankę. Piekłem 40 min w temp. 200 stopni C.