Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często zdarza się, że ugotujemy na obiad za dużo ziemniaków. Co wtedy z nimi zrobić, wyrzucić? Nie! Kolejny raz odsmażać? Nie! Upieczone w przyprawach zyskują nowego życia i nowego smaku:). Zachęcam do stworzenia swojej kompozycji smakowej lub zainspirowania się moją.
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 45
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 928
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 942
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 190
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 45
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 928
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 942
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 190
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na kawałki, gotujemy do miękkości, odcedzamy.
Przyprawy i olej mieszamy ze sobą. Mieszamy z ziemniakami, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez 30 minut.