Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 51
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2380
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 54
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 989
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 51
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2380
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 54
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 989
Składniki
Ubić białka i delikatnie połączyć z żółtkami,mąką i odciśniętym szpinakiem. Wyłożyć ciasto na wyścieloną pergaminem blachę-piec ok.10 min.w piekarniku nagrzanym do 200st.
W tym czasie przygotować krem:twarożek wymieszać z wyciśniętym lub drobno posiekanym czosnkiem,posolić do smaku i dodać chrzan.
Po upieczeniu delikatnie przełożyć szpinakowy placek na deskę .Posmarować serkiem,ułożyć plastry łososia,zwinąć roladę i schłodzić.
Podawać krojoną w plastry przybraną ćwiartkami cytryny.