Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niskokaloryczna, niedroga zupka
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 114
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 32
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 18
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 27
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4452
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 114
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 32
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 18
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 27
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4452
Składniki
cebule obieramy, kroimy w talarki, wrzucamy do garnka dodajemy masło i dusimy pod przykryciem 5 min, kolejno dolewamy wody tak aby zakryło cebulę (ok 2 cm więcej), dodajemy liść laurowy, musztardę, pieprz kotkę rosołową lub vegettę (jeżeli ktos nie uznaję tych przypraw ze względu na skład, można dodać swoją mieszankę ziół) i gotować około 30 min az cebula zmięknie