Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego, coś pysznego
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 112
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1761
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4840
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 112
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1761
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4840
Składniki
żołądki oczyścić i dobrze wypłukać
gotować do miękkości
gdy żołądki będą miękkie doprawić je solą, pieprzem i magi oraz dodać koperek
gotować wszystko 10 minut
mąkę rozrobić ze śmietanka i dodać do gotujacych się żołądków
gotować jeszcze 5 minutek
Podawać z ziemniakami, kaszą lub pieczywem
SMACZNEGO:)