Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Papryka faszerowana kozim serem
Papryka faszerowana kozim serem - składniki:
Papryka faszerowana kozim serem - sposób przygotowania:
Wyjmij paprykę ze słoika i podziel na dwa płaty, oliwę pozostaw.
Przygotuj farsz: do koziego serka i ziół dodaj oliwki, czosnek i łyżkę oliwy ze słoika.
Starannie wymieszaj, dopraw solą i pieprzem. Małą łyżeczką, delikatnie nałóż farsz i zwiń papryki (możesz na 2-3 godziny wstawić do lodówki, by farsz stwardniał). Ułóż na półmisku i podawaj z gałązkami ziół.
Szkoła przygotowywania przetworów: marynowana papryka
Informacje o Papryka faszerowana kozim serem
-
Z kozim serem - 7 pysznych pomysłów
faszerowana kozim serem jest bardzo szybka do przygotowania. Możesz ją podawać zarówno jako samodzielną przekąskę, jak i dodatek, np. do mięs z grilla. Papryka faszerowana kozim serem 185 g czerwonej papryki w całości marynowanej w oliwie (ze słoika) gałązki świeżej szałwii do przybrania Farsz: 50 g
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki