Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Jajka faszerowane papryką i żółtym serem
Jajka faszerowane papryką i żółtym serem - składniki:
Jajka faszerowane papryką i żółtym serem - sposób przygotowania:
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, a następnie obierz. Trzy z nich posiekaj w kostkę, podobnie jak połówkę papryki oraz dymkę i wymieszaj. Pozostałe jajka przekrój na połówki. Żółtka rozgnieć (np. za pomocą widelca) i dodaj do posiekanych składników. Wymieszaj z serem i majonezem do uzyskania pożądanej konsystencji. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Gotową pastą wypełnij połówki jajek. Podawaj schłodzone.
Jajka faszerowane guacamole
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki