Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Truskawki z kruszonką

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Truskawki z kruszonką - składniki:
Truskawki z kruszonką - sposób przygotowania: Truskawki należy ułożyć w naczyniu do zapiekania. Pozostałe składniki włożyć do jednej miseczki i palcami połączyć (mają być grudki). Wstawić do piekarnika i piec w temp. 180 C przez ok. 10 minut. Uwaga ten przepis uzależnia :)

Informacje o Truskawki z kruszonką

  • Targ egipski

    Menu: zupa z soczewicy z pomidorami i miętą, ryba pieczona z ziołowym sosem, ziemniaki pieczone w musztardzie, krewetki smażone z whisky, truskawki z kruszonką i daktylami RYBA: 2 całe ryby, np. pstrągi, 100 ml oliwy z oliwek, 1 chilli, 2 ząbki