Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Frankfurckie grzanki z parówkami
Frankfurckie grzanki z parówkami - składniki:
Frankfurckie grzanki z parówkami - sposób przygotowania:
Chleb z obu stron cienko posmarować masłem, opiec na złoty kolor i ułożyć na blasze. Parówki obrać z osłonek, przekroić każdą wzdłuż na pół. Ułożyć po dwie połówki (wypukłą stroną do góry) na grzance. Z piwa, sera, żółtka i cynamonu utrzeć gładki sos, przyprawić solą. Polać tosty z parówkami sosem, zapiekać 20-25 min w 200°C. Podawać z kuflem zimnego piwa.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki