Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Carpaccio z szynki
Carpaccio z szynki - składniki:
Carpaccio z szynki - sposób przygotowania:
Przygotuj sos: musztardę wymieszaj z wódką, dodaj pieprz i sól, roztrzep z olejem, odstaw. Jajeczka przepiórcze ugotuj na twardo, ostudź, obierz, przekrój na połówki. Na półmisku ułóż zwinięte dekoracyjnie plastry szynki, a między nimi połówki jajeczek. Polej sosem i wstaw do lodówki na około 30 minut. Przed podaniem posyp zieleniną.
Koszt: około 14 złotych
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki